Mandarin e rastësishme

Gjuha Mandarine është një larmi e së folurës kineze që flitet kryesisht në Kinë, Tajvan dhe Singapor nga më shumë se 1 miliardë njerëz. Është gjuha kryesore e qeverisë, mediave dhe arsimit në Kinë dhe Tajvan, dhe një nga katër gjuhët zyrtare në Singapor.

Published by Teddy Nee

https://about.me/teddynee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: